Φαντασία , αγάπη και διασκέδαση μπορούν μόνο να χαρακτηρίσουν τις μικρές μας δημιουργίες. Διακοσμήστε μια μικρή γωνιά του σπιτιού σας, αφήστε ελεύθερο το παιδί που κρύβεται μέσα σας, κάντε ένα δώρο στους αγαπημένους σας.

Η Ιστορία μας !


Η ιστορία του 
¨ Tinkerbell's Kiss¨

Ας ξεκινήσουμε την ιστορία μας λέγοντας πως δημιουργήθηκε η ιδέα για το Tinkerbell's Kiss.
Είμαστε 2 φίλες που γνωριζόμαστε από τα σχολικά μας χρόνια.

Πηγαίναμε μαζί σε μαθήματα σχεδίου (ένα φεγγάρι)!!!
Ωραίες εποχές, ωραίες αναμνήσεις....
Υπήρχαν καιροί που είχαμε μέρες να βρεθούμε,  να μιλήσουμε. Βδομάδες, μήνες ακόμα και χρόνια.

Πάντα όμως όταν ξανασμίγαμε και λέγαμε τις ιστορίες μας, βλέπαμε οτι και οι δυο μας είχαμε περάσει παρόμοιες καταστάσεις και εμπειρίες. 

Έτσι μετά από καιρό (πολύ καιρό ίσως), αρχές του 2012, εντελώς τυχαία βρήκε η μία την άλλη και αποφασίσαμε να ξανασυναντηθούμε.

Είπαμε τα δικά μας, γελάσαμε, μοιραστήκαμε τις στιγμές που είχαμε περάσει χώρια.......... και κάπου εκεί σιγόκαιγε μια μικρή μικρή φλογίτσα.
Τόσο μικρή, αλλά και τόσο δυνατή που ήταν αδύνατο να μην της δώσουμε σημασία.
Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, όπου κάπου εκεί πετάχτηκε και η ιδέα να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε κοσμήματα.

Αποφασίζοντας λοιπόν να κάνουμε κάτι τέτοιο, έπρεπε να βρούμε ένα όνομα για τις μικρές μας δημιουργίες.
Αυτά τα τόσο γλυκά και καρτουνίστικα σχεδιάκια που έχουμε δημιουργήσει, είναι τόσο μικρά όσο μια δαχτυλίθρα. 

Θα μπορούσαμε και θα θέλαμε (πιστέψτε μας) να σας πούμε, πως εμείς σκεφτήκαμε το όνομα, αλλά η αλήθεια είναι πως, εκεί που τυρανιόμασταν και κοιτούσαμε η μία την άλλη, ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ  από πίσω μας μια φωνή και είπε: "γιατί δεν το λέτε Tinkerbell's kiss.... είναι τόσο μικρά σαν μια δαχτυλίθρα. Μα δεν ξέρετε την ιστορία... ? "

Στο παραμύθι του Peter Pan και της Tinkerbell,  όταν η Wendy είπε στον Peter ότι θέλει να του δώσει ένα φιλί, εκείνος άπλωσε το χέρι του περιμένοντας να του το δώσει. Επειδή όμως στον κόσμο του Peter δεν γνώριζαν πως ήταν το φιλί στον πραγματικό κόσμo η Wendy του δίνει  μια δαχτυλίθρα. Αργότερα όμως ερωτεύεται την Wendy και εκείνη του δίνει το "κρυφό φιλί".  Έτσι ο Peter Pan χάρισε την δαχτυλίθρα στην μαγευτική Tinkerbell , που του είχε δώσει η Wendy, λέγοντάς της πως αυτό ήταν ένα φιλί.  Εκείνη το κράτησε κοντά της, στο μικρό της μαγικό κόσμο για πάντα.
The End