Τι θα χρειαστούμε:
(Για 2-4 άτομα)
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε τις παγωμένες μπανάνες, τις κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια και τις βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά μας. Τα χτυπάμε όλα πολύ καλά, μέχρι να πάρουμε ένα βελούδινο μείγμα. Σερβίρουμε σε ψηλά ποτήρια, με χοντρά καλαμάκια.
Αν θέλουμε το μείγμα μας λιγότερο πηχτό, το αραιώνουμε με λίγο γάλα.
Μπορούμε να επαναλάβουμε την συνταγή και με άλλα φρούτα όπως φράουλα και ακτινίδιο.
~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~~♥~♥~♥~♥~♥~♥~
(Για 2-4 άτομα)
•200 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
•400 ml φρέσκο γάλα
•3-4 κουταλιές άχνη ζάχαρη ή υποκατάστατο ζάχαρης ή 1-2 κ. γ. μέλι ή 1 κ. γ. ζάχαρη κανονική, ή καθόλου ζάχαρη
•2 μικρές μπανάνες κομμένες σε κομμάτια
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε τις παγωμένες μπανάνες, τις κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια και τις βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά μας. Τα χτυπάμε όλα πολύ καλά, μέχρι να πάρουμε ένα βελούδινο μείγμα. Σερβίρουμε σε ψηλά ποτήρια, με χοντρά καλαμάκια.
Αν θέλουμε το μείγμα μας λιγότερο πηχτό, το αραιώνουμε με λίγο γάλα.
Μπορούμε να επαναλάβουμε την συνταγή και με άλλα φρούτα όπως φράουλα και ακτινίδιο.
~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~~♥~♥~♥~♥~♥~♥~