Τι θα χρειαστούμε:
• 40ml λευκό ρούμι
• 20ml μαύρο ρούμι
• 120 ml χυμό ανανά
• 40 ml γάλα καρύδας
• 1φέτα ανανά
• χυμό από ένα λάιμ
Εκτέλεση:
Σε ένα μπέλντερ, ρίχνουμε τον πάγο και όλα τα υλικά εκτός από την φέτα ανανά.
Τοποθετούμε σε ένα ψηλό ποτήρι και γαρνίρουμε με την φέτα ανανά.
Για ποιο εντυπωσιακή εμφάνιση, μπορούμε να γαρνίρουμε σε μια οδοντογλυφίδα διάφορα φρούτα.
ΤIPS: Για ποιο κρεμμώδη υφή, προσθέτουμε στο μπλέντερ 1κ.σ. κρέμα γάλακτος.
~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~~♥~♥~♥~♥~♥~♥~