Τι θα χρειαστούμε:
• 45 ml βότκα
• 1/2 λάιμ
• 2 κ.γ. ζάχαρη
• 3 φρέσκες φράουλες
Εκτέλεση:
Σε ποτήρι double old-fashioned προσθέτουμε τις φράουλες μαζί με τη ζάχαρη. Πολτοποιούμε με γουδοχέρι, προσθέτουμε μισό λάιμ κομμένο σε 4 κομμάτια μαζί για να πάρουμε το χυμό του (δεν πιέζουμε το φλοιό, γιατί βγαίνει η πικράδα). Προσθέτουμε τριμμένο πάγο, τη βότκα, αναδεύουμε καλά και σερβίρουμε με κοντά καλαμάκια.
~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~~♥~♥~♥~♥~♥~♥~