Τι θα χρειαστούμε:
• 50 ml ρούμι Havana Club Blanco
• 30 ml χυμός lime
• 20 ml σιρόπι μελιού
• 5 ml σιρόπι κανέλας
• 6 φύλλα δυόσμου
Εκτέλεση:
Σε ποτήρι τύπου Collins βάζουμε το δυόσμο, το μέλι και το σιρόπι κανέλας και πιέζουμε ελαφρά με το κουτάλι του bar.
Βάζουμε άφθονο τριμμένο πάγο, το ρούμι και γεμίζουμε με σόδα.
~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~~♥~♥~♥~♥~♥~♥~