Τι θα χρειαστούμε:
• 40 ml κουβανέζικο ρούμι
• 20 ml χυμό λάιμ
• 10 ml σιρόπι ζάχαρης
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα σέικερ μαζί με πάγο και κουνάμε ζωηρά. Σερβίρουμε το ποτό σε ποτήρι τύπου μαρτίνι φιλτράροντας τον πάγο και γαρνίρουμε με μια φέτα λάιμ. Το μυστικό της επιτυχίας είναι ο πάγος στο σέικερ. Δεν πρέπει να έχει λιώσει ώστε να μην μας "νερώσει" το αλκοόλ.
~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~~♥~♥~♥~♥~♥~♥~