Τι θα χρειαστούμε:
• 20 ml κόκκινο βερμούτ ή Martini Rosso
• 40 ml Campari
• ανθρακούχο νερό (Perrier, Salvetat)
Εκτέλεση:
Σε ένα ποτήρι με πάγο ρίχουμε το αλκοόλ και καλύπτουμε με το ανθρακούχο νερό. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε ποτήρι "old fashion", γαρνίρουμε με μισή φέτα λεμονιού και την φλούδα από πορτοκάλι
~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~~♥~♥~♥~♥~♥~♥~