Τι θα χρειαστούμε:
• 60 ml cachaça
• 2 λάιμ
• 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη (μαύρη κατά προτίμηση)
Εκτέλεση:
Πλένουμε τα λάιμ και κόβουμε τις 2 άκρες ( εκεί που ξεκινάει το κοτσάνι δλδ). Τα κόβουμε στα 4 αφαιρώντας το λευκό κεντρικό κομμάτι ( το οποίο είναι υπεύθυνο για την πίκρα του φρούτου). Τα βάζουμε σε ένα σέικερ και ρίχνουμε την ζάχαρη και με ένα γουδοχέρι προσπαθούμε να σπάσουμε την ζάχαρη όσο καλύτερα μπορούμε. (ο λόγος που γίνεται μαζί με τα λάιμ, η διαδικασία αυτή είναι για να πάρει η ζάχαρη την γεύση του λάιμ). Προσθέτουμε θρυμματισμένο πάγο μέχρι να καλύψουμε τα υλικά και προσθέτουμε κ το cachaca. Ανακινούμε ζωηρά ώστε τα υλικά να ανακατευτούν μεταξύ τους και σερβίρουμε σε ένα "old fashion" ποτήρι.
~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~~♥~♥~♥~♥~♥~♥~