Τι θα χρειαστούμε:
• 150 κουκούτσια βερίκοκου
• 1 kg ζάχαρη
• 1 kg cognac (της προτίμησής σας)
• μερικά ξυλαράκια κανέλας
Εκτέλεση:
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα βάζο και τα αφήνουμε στον ήλιο για 2 μήνες.
Η γεύση θα σας μείνει αξέχαστη.
***Ευχαριστούμε θερμά τον Παναγιώτη και την μητέρα του για την υπέροχη συνταγή λικέρ βερίκοκο, που μοιράστηκαν μαζί μας.***
~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~~♥~♥~♥~♥~♥~♥~