Τι θα χρειαστούμε:
• 20 ml σιρόπι φραγκοστάφυλλο
• 1/2 φέτα λάιμ
σόδα με τζίντζερ
Εκτέλεση:
Βάζουμε την τεκίλα, το σιρόπι φραγκοστάφυλλου και τον πάγο στο ποτήρι και ανακατεύουμε. Γεμίζουμε με σόδα τζίντζερ, ρίχνουμε λίγο χυμό λάιμ. Γαρνίρουμε με 2 φέτες λαίμ.
~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~♥~